Trainingen
op jouw maat gesneden waarin je met plezier werkt aan je persoonlijke effectiviteit

Communicatie & Persoonlijke effectiviteit

Training persoonlijke effectiviteit

In deze training leer je zelfverzekerder en assertief te communiceren in je dagelijkse praktijk met klanten of collega's.

Meer info

Training timemanagement

Tijdens deze training leer je doelen en prioriteiten te stellen en te plannen. Je ontdekt hoe je meer grip kunt krijgen op jouw werkplanning en werkvoorraad.

Meer info

Cursus communicatie

In deze cursus leer je persoonlijk, effectief en resultaatgericht te communiceren met je gesprekspartners.

Meer info

Training effectief beïnvloeden stakeholder- management

In deze training leer je meer strategisch en doordacht invloed uit te oefenen op jouw stakeholders en altijd met een goede balans tussen resultaatgerichtheid en relatiegerichtheid.

Meer info

Training conflicthantering

In deze training leer je effectief met conflictsituaties om te gaan en conflicten op te lossen in plaats van te ontlopen of verergeren.

Meer info

Training succesvol presenteren

In deze praktische training leer je je presentatie goed voor te bereiden, vergroot je je presentatietechnieken en leer je omgaan met jouw eigen onzekerheid of angst voor presenteren.

Meer info

Training stressbestendigheid

In deze training leer je beter omgaan met stress. Je leert negatieve stress de baas te blijven en optimaal gebruik te maken van positieve stress.

Meer info

Training Omgaan met agressie en intimidatie

In deze training leer je vertrouwen op je eigen (mentale) kracht en professioneel, de-escalerend reageren op het gedrag van anderen.

Meer info

Workshop werkplezier en motivatie

In deze workshop ontdek je wat jou boeit in je werk en wat jouw voorkeuren zijn om met plezier en gemotiveerd te (blijven) werken.

Meer info

Training timemanagement met Outlook

Deze training is voor iedereen die last heeft van teveel e-mails en te weinig tijd. Je leert efficiënt te werken binnen je eigen Outlook omgeving.

Meer info

Training zakelijk netwerken en personal branding

Het opbouwen van een netwerk is dé manier om jezelf helder en zichtbaar te positioneren binnen en/of buiten je organisatie. Maar hoe doet je dat? Het is meer dan borrels aflopen of visitekaartjes uitdelen. Laat collega’s en/of mogelijke opdrachtgevers zien wie je bent en wat je kunt. Zie het als een flirt!

Meer info

Klant & Servicegericht werken

Training service management (leergang)

In deze training werk je aan verbetering en vernieuwing van de servicedienstverlening en aan je persoonlijke ontwikkeling.

Meer info

Training de technicus als ambassadeur

In deze training leer je als (service) technicus je vaardigheden op het gebied van klantgerichtheid en service verlening te verbeteren.

Meer info

Training de technicus als adviseur

In deze training leer je als (service)monteur of (field) service engineer meer commercieel profijt uit je contact met klanten te halen.

Meer info

Training klantgericht telefoneren

In deze training leer je communicatieve vaardigheden om klanten professioneel te woord te staan en je klantgerichtheid te vergroten.

Meer info

Leiderschap & Samenwerken

Training starten met leiding geven

Deze training is de ideale start voor iedere beginnende leidinggevende. Je werkt bewust aan het versterken van je eigen positie, en je vergroot je communicatieve vaardigheden en je kennis en inzicht over leiderschap.

Meer info

Training praktisch leidinggeven

In deze training leer je hoe je medewerkers op de werkvloer instrueert, motiveert, ontwikkelt en de samenwerking bevordert.

Meer info

Training coachend leidinggeven

In deze training word je minder manager en meer coach, en leer je hoe je de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers stimuleert en hun zelfsturing vergroot.

Meer info

Training service management (leergang)

In deze training werk je aan verbetering en vernieuwing van de servicedienstverlening en aan je persoonlijke ontwikkeling.

Meer info

Training functionerings- gesprekken voeren

In deze training leer je een echte dialoog te voeren met je medewerkers en afspraken op het gebied van prestatie- en talentontwikkeling te maken.

Meer info

Training oriënteren op leiderschap

In de training onderzoeken we wat jouw persoonlijke ambities zijn. Je onderzoekt je verwachtingen, prioriteiten en beperkingen en maakt een individueel plan van ontwikkeling.

Meer info

Workshop positief leiding geven

In deze training leer je hoe jij, door positief leiding te geven, jouw mensen intrinsiek kunt motiveren, om uit zichzelf het juiste gedrag te vertonen. Blijvend!

Meer info

Projectmanagement

Training projectmanagement

In deze training voor startende projectleiders of -managers leer je een project beter te overzien en de onderlinge samenwerking en afstemming te bevorderen.

Meer info

Training projectmanagement gevorderd

In deze training voor projectleiders of -managers leer je in complexe situaties koersvast te opereren en mensen mee te krijgen om je doelstellingen te realiseren.

Meer info

Training communicatie in en rond projecten

In deze training voor uitvoerders, meewerkend voorman of teamleider leer je effectiever te communiceren en mensen te betrekken in je projecten.

Meer info

Training leidinggeven aan projecten (leergang)

In deze training voor projectleiders leer je effectief te werken in projecten en je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en verbeteren.

Meer info

Cursus bouwrecht

In deze cursus gaat het over (mede)verantwoordelijkheid voor risicobeheersing. Je leert in je risicoanalyse het juridische aandachtsgebied mee te nemen in planvorming en uitvoering.

Meer info

Workshop agile werken met scrum

In de workshop agile werken met de scrum methode presenteren we een benadering van agile denken en handelen en hoe de scrum-aanpak in de praktijk werkt.

Meer info

Verkoop & Adviseren

Training adviserend verkopen

In deze training leer je de klant beter te begrijpen, in te spelen op daadwerkelijke wensen, onnodige weerstand te voorkomen en betere verkoopresultaten te behalen.

Meer info

Training sales management (leergang)

In deze training ontwikkel je professioneel en daadkrachtig sales management én verbeter je de performance van je sales team en organisatie.

Meer info

Training commerciële buitendienst (leergang)

In deze training maak je de nieuwste sales modellen en technieken van de commerciële buitendienst ofwel account management eigen en werk je aan persoonlijke ontwikkeling.

Meer info

Training commerciële binnendienst (leergang)

In deze training verscherp je professionele en commerciële vaardigheden en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling.

Meer info

Schriftelijke communicatie

Training schriftelijke communicatie

In deze training verbeter je je schrijfstijl in zakelijke e-mails, offertes, brieven of rapporten om meer resultaat met je zakelijke correspondentie te behalen.

Meer info

Training schrijven van handleiding en instructie

In deze training leren technici bondige, complete en leesbare teksten te schrijven die faalkosten en juridische claims moeten beperken en zorgen voor kennisborging in je organisatie.

Meer info

Cursus correct Nederlands voor technici

In deze cursus leren technici de spelling van de Nederlandse taal praktisch toe te passen en de juiste grammatica te gebruiken.

Meer info

Didactiek & leren

Training praktijkopleider

Tijdens een training tot praktijkopleider leer je hoe je medewerkers moet begeleiden, zodat ze snel zelfstandig inzetbaar zijn. Leren van en met elkaar op de werkvloer gaat meestal spontaan.

Meer info

Training voor technische trainers

In deze training leer je hoe trainingen interessant en interactief te maken én om met enthousiasme te trainen.

Meer info

Workshop toolboxmeeting

In deze workshop leer je hoe een boeiende en zinvolle toolboxmeeting te organiseren en te leiden.

Meer info

Internationaal / Intercultureel werken

Training interculturele communicatie

In deze training leer je gesprekken in een interculturele setting op een professionele manier te voeren en je prettig te voelen omdat je weet om te gaan met cultuurverschillen.

Meer info

Training intercultureel samenwerken

In deze training leer je effectief samenwerken door goede interculturele communicatie met collega’s, werknemers of leveranciers.

Meer info

Training intercultureel onderhandelen

In deze training leer je succesvol zaken te doen in het buitenland en met goede interculturele communicatie eventuele misverstanden effectief op te lossen.

Meer info