Inspiratie
Laatste nieuws en informatie

Croonwolter&dros geeft aandacht aan begeleidend vakmannen

Aandacht voor begeleidend vakmannen

Met een omzet van 550 miljoen en 3.000 medewerkers is Croonwolter&dros een van de grootste in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en informatisering gespecialiseerde bedrijven van Nederland. Wij spraken met Sandra Mouwen (HR Expert Leren & Ontwikkelen) over een groot traject voor hun begeleidend vakmannen.

Lees meer
Klantcommunicatie in een medische omgeving

Klantcommunicatie in een medische omgeving

Frits de Boer, Hoofd technische dienst van het Dijklander Ziekenhuis, heeft IPV Training & Advies benaderd om hem te helpen met het ontwikkelen van zijn servicemonteurs in die meer persoonlijke benadering. Zijn uiteindelijke doel was om hiermee zowel het plezier in het werk als de kwaliteit van de  interne klantrelaties te verbeteren. Daarvoor is een training ontwikkeld die goed aansloot bij deze technisch zeer ervaren monteur

Lees meer
IPV Training & Advies en IMK Opleidingen bundelen krachten

IPV Training & Advies en IMK Opleidingen bundelen krachten

Samen sta je sterker: dat is de klinkklare reden voor de samenwerking tussen IMK Opleidingen en IPV Training & Advies. Door dit nieuwe partnerschap hebben de opleiders een nog breder aanbod aan trainingen, opleidingen en coaching voor praktische vakmensen. En: jij krijgt als klant een aantal gratis webinars aangeboden!

Lees meer
Gratis trainingen met de NL leert door subsidie

Gratis trainingen met de NL-leert-door-subsidie

Wij Techniek, het ontwikkelfonds voor de technische installatiebranche, vindt het belangrijk dat medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen, juist ook in deze coronatijd. Daarom biedt zij, dankzij de subsidieregeling ‘NL leert door’ van het ministerie van SZW,  kosteloze trainingen aan.

Lees meer
Leidinggeven bij veranderingen in Coronatijd

Gratis webinar: Leidinggeven bij veranderingen in Coronatijd

Deze webinar gaat over hoe je jouw rol als leidinggevende goed in kunt vullen in een onzekere periode met veel veranderingen.

Lees meer
Gratis Webinar: De rol van HR in Coronatijd

Gratis Webinar: De rol van HR in Coronatijd

In deze webinar staan we stil bij jouw rol en positie als hrm’er en de concrete issues die in deze tijd aandacht vragen.

Lees meer
Wat is persoonlijke effectiviteit? Hoe verbeter je het?

Wat is persoonlijke effectiviteit? En hoe verbeter je het?

Door te werken aan je persoonlijke effectiviteit krijg je meer gedaan in minder tijd. En met beter resultaat! In dit artikel leggen we uit wat persoonlijke effectiviteit nu precies is en delen we tips om het te verbeteren.

Lees meer
Gratis Webinar: Thuiswerken tijdens de 2e golf

Gratis Webinar: Effectief thuiswerken tijdens de 2e golf

Thuiswerken kan heel effectief zijn: minder reistijd, hogere productiviteit en kwaliteit. Tegelijkertijd vraagt het van jou veel zelfdiscipline, concentratie en een andere manier van werken om effectief te kunnen zijn.. De adrenaline die thuiswerken de 1e golf nog gaf lijkt helaas steeds vaker afwezig.

Lees meer
11 tips om energieverlies bij thuiswerken te voorkomen

Voorkom energieverlies bij thuiswerken

Meer thuiswerken doet een groter beroep op je zelfdiscipline, planmatige kwaliteiten en concentratie. Maar ook op het goed verdelen van je energieniveau. Zeker tijdens deze 2e golf lijken de uitdagingen groter nu ook de pandemische vermoeidheid toeslaat.

Lees meer