Training succesvol onderhandelen

Training succesvol onderhandelen

Onderhandelen is één ding, maar dit tot het gewenste resultaat brengen is een ander verhaal. Verloopt het contact met klanten goed, maar vind je het lastiger worden wanneer het verkoopmoment dichterbij komt?  Dan kan de training ‘Succesvol onderhandelen’ je hierbij helpen. We leren jou hoe je een onderhandeling het beste aan kunt pakken, zodat je opdracht succesvol binnenhaalt! 

Resultaten

Na het volgen van de training succesvol onderhandelen

 • Heb je meer zelfvertrouwen en vaardigheden om in verschillende situaties effectief te kunnen onderhandelen.
 • Weet je jouw gelijkwaardigheid te bewaren tijdens het hele proces van verkopen.
 • Kunt je het optimale uit een onderhandeling halen
 • Weet je hoe je kunt werken aan een duurzame relatie met je onderhandelingspartner.

Voor wie

Ben jij werkzaam als commerciële professional en heb jij veel klantcontact? Dan is deze training zeer geschikt voor jou. Als consultant, salesmanager, inkoper of accountmanager krijg je met deze training waardevolle inzichten en kennis om op de juiste manier met je klanten het verkoopgesprek aan te gaan. Zo weet je uiteindelijk zowel de belangen van je organisatie als die van de klant te behartigen.

Altijd-door-garantie

Goed nieuws! Deze training gaat door. Hoe dan ook. Wanneer de maatregelen van het RIVM het toelaten, trainen we klassikaal. Wij zijn ook voorbereid om digitaal te trainen wanneer klassikaal trainen niet mogelijk is. Daar hebben we inmiddels een beproefd en door deelnemers gewaardeerde aanpak voor ontwikkeld! Hierdoor kunnen wij een ‘altijd-door garantie’ bieden.

Wie is mijn trainer

Deze training wordt verzorgd door Nederlandse Sales Academie. De trainer is zeer praktijkgericht en heeft daarnaast zelf al jarenlange ervaring in de verkoop. Hij of zij is bovendien regelmatig betrokken in diverse verkoopprocessen, waardoor hij je gegarandeerd de fijne kneepjes van het vak kan leren.

Programma

Competitief onderhandelen

 • Voorbereiding
 • Ankeren / tegenankeren
 • Concessies doen en concessies vragen
 • Trade-off’s
 • Overtuigingskracht

Coöperatief onderhandelen

 • Doel-visie-standpunt
 • Kaderen
 • Vertrouwen winnen
 • Belangen ontdekken
 • Oplossingen bedenken
 • Beslissingen nemen
 • Simulaties
 • Praktijkopdrachten

Certificaat

Je ontvangt het NSA-certificaat wanneer je de hele training volgt.

Nederlandse Sales Academie

Deze training wordt uitgevoerd door onze partner Nederlandse Sales Academie.

Nederlandse Sales Academie

 

Interesse in deze training?

> Direct inschrijven
> Download PDF
> Optie nemen

Werkwijze

Na inschrijving kun je direct aan de slag met het lesmateriaal en de voorbereidingsopdrachten. Wij vinden namelijk dat leren verder gaat dan alleen theorie in een leslokaal. Je vindt al het benodigde materiaal op ons online leerplatform. Tijdens de training zelf werken we voornamelijk met oefeningen, discussies, zelfanalyses en ervaringsuitwisseling, om het leerproces zo interactief mogelijk te maken. Doordat het mogelijk is om tussentijds en tot twaalf maanden na de laatste trainingsdag contact op te nemen met de andere deelnemers en de trainer, worden jouw nieuw verkregen inzichten en vaardigheden geborgd. 

Ongelimiteerd herhalen

Tijdens het volgen van een training krijg je veel nieuwe indrukken en ideeën. Bij Nederlandse Sales Academie gaan we voor een volledige ontwikkeling van jouw inzichten en vaardigheden. Daarom mag je jouw training zo vaak herhalen als je wilt. Je betaalt alleen de locatiekosten en eventueel vernieuwd lesmateriaal. Kortom: het lesgeld laten we achterwege. Sommige deelnemers vinden het prettig om na een maand de training nog eens te herhalen, anderen willen graag een opfrissing na een jaar. 

Trainen met de Altijd-door garantie

Je hoeft je bij Nederlandse Sales Academie geen zorgen te maken over of de training wel doorgaat. Wij bieden namelijk een altijd-door garantie, wat betekent dat onze trainingen altijd doorgaan! Klassikaal (met inachtneming van 1,5 meter afstand) als het kan en online als het moet. Voorwaarde hierbij is wel dat het minimumaantal deelnemers is bereikt. Je kunt je dus gerust inschrijven voor deze training.

Locatie
Zwolle
Training code
TSO21-04
Cursusdag(en)
26 mei 2021 , 09 juni 2021
Locatie
Utrecht
Training code
TSO21-05
Cursusdag(en)
21 juni 2021 , 05 juli 2021

Prijs

€ 790,00

Exclusief:

 • BTW
 • Arrangementskosten van € 55,00 per dag
 • Lesmateriaal van € 75,00

Branchevergoedingen

Voor ons trainingsaanbod is in veel gevallen een vergoeding mogelijk vanuit uw eigen Opleidings- en Ontwikkelfonds. Voor meer informatie over deze vergoedingen klikt u hier.

Reviews

Met hun ‘training on the job’ helpen ze je drempels te overwinnen en je overtuigende belemmeringen weg te nemen door je het positieve effect van het nieuwe gedrag te laten ervaren in je eigen dagelijkse praktijk.
Air Liquide

In het kort

Prijs: € 790,00 excl.
Duur: 2 dagen
Locaties: Rotterdam, Eindhoven, Zwolle, Amsterdam, Utrecht

Gerelateerde trainingen

Inschrijven Training succesvol onderhandelen

Datum en Locatie
Persoonlijke gegevens
Heer
Mevrouw
Facturatie gegevens
Opmerkingen & akkoord

Ja, ik ga akkoord met de met de IPV algemene leveringsvoorwaarden.


Ja, ik heb IPV privacy beleid gelezen en ga ermee akkoord.

Na je inschrijving ontvang je van ons een e-mail over jouw deelname aan de training en het verdere verloop. Bel gerust als er nog vragen zijn: 073 8001800.

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij delen jouw gegevens met niemand.Optie nemen voor Training succesvol onderhandelen

Datum en Locatie
Persoonlijke gegevens
Heer Mevrouw
Hoe verder

We houden deze optie een week voor je gereserveerd.