Training timemanagement

Training timemanagement

Download PDF
Omschrijving

Tijdens een training timemanagement leer jij hoe je jouw tijd effectief kunt indelen. Herken je de situatie dat je jouw werkzaamheden weer niet af dreigt te krijgen en je het prioriteitenlijstje van vandaag door moet schuiven naar morgen? En het gevoel dat zelfmanagement onvoldoende oplevert? Dan zal een training timemanagement je goed kunnen helpen.

Krijg meer grip op jouw werkplanning met een training timemanagement

De veel gehoorde opmerking: De enige manier om tijd te hebben is om tijd te nemen, levert helaas geen handige tips op. Het zorgt eerder voor frustratie en irritatie. Tijdens een training timemanagement worden blokkades die je hinderen in het managen van je tijd inzichtelijk gemaakt. Je leert om rust te creëren in je agenda en in minder tijd meer resultaat te behalen. Je leert je doelen en prioriteiten te stellen en te plannen. Je ontdekt hoe je meer grip kunt krijgen op jouw werkplanning en werkvoorraad. Daarnaast ontvang je praktische tips om effectiever en efficiënter met je tijd om te gaan.

Voor wie is deze training?

Voor mensen die moeite hebben om hun taken te verdelen over de beschikbare tijd. Voor mensen die hun zelfmanagement willen versterken. Mensen die graag meer werk willen verzetten in minder tijd en het overzicht op hun werk willen (terug)krijgen. Mensen die efficiënter, meer ontspannen en met plezier willen werken. Het niveau van de training timemanagement is mbo/hbo, maar er is geen specifiek aanvangsniveau vereist.

Bestel de programmagids

Bekijk het hele aanbod met trainingen van IPV Training & Advies op de website. Je kunt ook een programmagids bestellen. Leg de training die je graag wilt volgen voor aan jouw leidinggevende. Heb je nog vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op door te bellen naar 073 80 01 800.


Voor wie

Voor mensen die moeite hebben om hun taken te verdelen over de beschikbare tijd. Voor mensen die hun zelfmanagement willen versterken. Mensen die graag meer werk willen verzetten in minder tijd en het overzicht op hun werk willen (terug)krijgen. Mensen die efficiënter, meer ontspannen en met plezier willen werken. Het niveau van deze training is mbo / hbo, er is geen specifiek aanvangsniveau vereist.

Resultaat

Na het volgen van de training Timemanagement:

 • Heb je meer inzicht in je huidige manier van tijdsbesteding
 • Kun je concrete en haalbare doelen en prioriteiten stellen
 • Kunt je je tijd effectief en efficiënt indelen
 • Ben je in staat tijdvreters optimaal te beheersen
 • Ervaar je meer controle en overzicht in je werk en rust in je hoofd
 • Kun je grenzen bepalen en bewaken
Programma
 • Wat is timemanagement?
 • Wat ziet u als iemand zijn tijd niet goed benut?
 • Analyse logboek (voorbereidingsopdracht)
 • Maken van realistische tijdinschatting
 • Uw cirkel van invloed en betrokkenheid
 • Prioriteiten stellen: indelen van uw taken naar urgentie en belang
 • Planning spelregels en structuur aanbrengen in werkzaamheden
 • Effectief omgaan met tijdvreters, afleidingen en onderbrekingen
 • Eigen werkhouding en overtuigingen
 • Timemanagement en communicatie: grenzen stellen en feedback geven
 • Persoonlijk plan van aanpak
Werkwijze

De training start met het formuleren van je leerdoelen in de IPV digitale Ieeromgeving. Daarna heb je telefonisch contact met de trainer over jouw persoonlijke leervragen en wat je vooral wil bereiken. In de training werk je gericht aan het verbeteren van je timemanagement. Dat doen we met afwisselende praktijkgerichte oefeningen, rollenspellen en persoonlijke feedback op je werkwijze en gedrag. Gedurende de training is er aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ontvang je tips om met leren aan de gang te blijven.

Houd rekening met ongeveer 2 uur zelfstudie per week gedurende de doorlooptijd van de training.

Je ontvangt het IPV-certificaat wanneer je de gehele training volgt.

Je versterkt de volgende competenties

 • Plannen en organiseren
 • Zelfmanagement
 • Assertiviteit
Locatie
Zwolle
Training code
TMM20-4
Data
09 april 2020 , 23 april 2020

Startgarantie

Locatie
Den Bosch
Training code
TMM20-5
Data
10 juni 2020 , 24 juni 2020
Locatie
Amsterdam
Training code
TMM20-6
Data
23 september 2020 , 07 oktober 2020
Locatie
Rotterdam
Training code
TMM20-7
Data
23 september 2020 , 07 oktober 2020

Startgarantie

Locatie
Den Bosch
Training code
TMM20-8
Data
27 oktober 2020 , 10 november 2020
Locatie
Zwolle
Training code
TMM20-9
Data
02 december 2020 , 16 december 2020
Prijs

€ 795,00

Exclusief:

 • BTW
 • Arrangementskosten van € 45,00 per dag
 • Lesmateriaal van € 35,00

Branchevergoedingen

Voor ons trainingsaanbod is in veel gevallen een vergoeding mogelijk vanuit uw eigen Opleidings- en Ontwikkelfonds. Voor meer informatie over deze vergoedingen klikt u hier.

Reviews

De stof die werd behandeld was voor mij direct toepasbaar in de praktijk. Ook de manier van lesgeven door de heer Dekkers was boeiend en praktijk gericht . Ben zeer tevreden over de cursus

Dennis Elbers Granit Parts BV

Inhoud: Interessant en duidelijke cursus. veel interactie met je eigen werkomgeving. De cursus inhoud is goed toe te passen in de praktijk. Trainer: Goede trainer met verstand van zake, diepgang in gespreken, laat je goed nadenken over hoe je nou eigelijk handeld in bepaalde situaties. Locatie: De Yard te Amsterdam, voldoende parkeergelegenheid en overige facilitaire voorzieningen waren prima.

Jan-Chris Kamps Stork Technical Services

Was een goede interactieve training waar veel op de praktijk werd ingegaan. De trainer heeft veel tijd en aandacht voor de persoonlijke situatie en hoe daar eventueel invulling aan te geven in de praktijk.

Michel de Boer Stork TS Groningen

Prettige trainer met goede "alledaagse"voorbeelden. Duidelijke uitleg en veel tijd voor eigen voorbeelden en inbreng! Prettige locatie in Zwolle en goed bereikbaar. Deze training sluit goed aan bij mijn werkzaamheden en heeft mij veel inzicht gegeven in het juist indelen van tijd.

Jolanda de Vries SPIE ICS Infrastructure Services & projects

De cursus wordt gegeven op een manier waarin je in het eerste half uur al gelijk de essentie doorhebt. Er wordt op een duidelijk praktijkgerichte manier lesgegeven waarin ruimte is voor jouw inbreng. Geen suffe lessen! De rollenspellen en opdrachten maken dat je voortdurend wordt geprikkeld. Het niveau is altijd maatwerk door de samenstelling van de groep. Hier wordt goed naar gekeken en op ingespeeld. Er is zeker ook aandacht voor jou als persoon. De organisatie rondom de cursus is prettig, alles is prima verzorgt. Ontvangst op de centrale locatie is hartelijk. Ik zal zeker nog een verzoek bij mijn leidinggevende indienen om nog meer cursussen te mogen volgen.

Silvia Verheijke

Cursus time management gehad. Zeer goed bevallen. Meteen naar de eerste keer een aantal bruikbare tips meegekregen om te proberen. Deze tips hebben mij meteen in de eerste week al veel opgeleverd. Meer rust in mijn hoofd, meer overzicht qua prive zaken en werkzaamheden op het werk en dus ook minder stress. Ook het prioriteiten stellen wordt voor mij nu steeds makkelijker. Nu na de tweede dag wederom goede tips mee gekregen waar ik volop mee aan de slag zal gaan omdat ik het idee heb dat ook deze tips mij nog meer gaan helpen.Kortom een zeer goede cursus waar ik veel aan gehad heb.

Roy van Zwam SPIE ICS Infrastructure Services & Projects

De cursus werd op een hele mooie manier aan het licht gebracht. De docent weet de stof mooi en goed over te brengen. Ook het bewandelen van zijpaden was geen probleem. We hebben veel van de cursus opgestoken wat we direct kunnen toepassen in de praktijk.

Geert Dill Nova College

De training was goed verzorgd door IPV , de trainer is zeer bekwaam in het geven van deze training ,en kan de cursisten goed inschatten op behoeftes. Traininglokatie was netjes verzorgd evenals de aangeboden lunch

Jos Theunissen Stork Technical Services

Duur

Twee niet-aaneengesloten dagen van 9.30 uur - 16.30 uur

Gerelateerde trainingen

Incompany

Deze training biedt IPV ook incompany aan.Inschrijven Training timemanagement

Datum en Locatie
Persoonlijke gegevens
Heer
Mevrouw
Facturatie gegevens
Opmerkingen & akkoord

Ja, ik ga akkoord met de met de IPV algemene leveringsvoorwaarden.


Ja, ik heb IPV privacy beleid gelezen en ga ermee akkoord.

Na je inschrijving ontvang je van ons een e-mail over jouw deelname aan de training en het verdere verloop. Bel gerust als er nog vragen zijn: 073 8001800.

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij delen jouw gegevens met niemand.