Persoonlijke coaching

Bekijk al onze trainingen

Advies op maat
Ruim trainingsaanbod
Professioneel en resultaatgericht leren

Persoonlijke coaching is erg belangrijk. Door jezelf te blijven ontwikkelen, kan je gedurende je dagelijkse werkzaamheden het beste uit jezelf halen. Dankzij een persoonlijke benadering en doelgerichte aanpak haal je het beste uit jezelf en anderen. Pas coaching toe in de dagelijkse praktijk wanneer je communiceert met klanten of samenwerkt met collega’s om het beste resultaat te behalen.

Ontwikkel jezelf met een traject op het gebied van persoonlijke coaching

IPV Training & Advies biedt een traject aan dat je helpt door middel van persoonlijke coaching. De coachingstrajecten zijn gericht op professionele en persoonlijke groei op de werkvloer. Naast trajecten voor persoonlijke coaching zijn er ook trajecten voor loopbaancoaching, management coaching, sales coaching en teamcoaching. Met coaching werk je in een vrij korte tijd gericht aan persoonlijke leer- en ontwikkeldoelen. Dit traject is perfect voor iedereen die op een gerichte en persoonlijke manier wil werken aan toekomst gerichte ontwikkelvragen. Leer vakbekwamer werken en jezelf beter kennen tijdens dit maatwerk ontwikkeltraject.

Bekijk de mogelijkheden

Wij bieden verschillende trajecten aan. Kies bijvoorbeeld voor het traject sales coaching en loopbaan coaching. Heb je vragen over ons aanbod of een specifiek traject? Neem dan telefonisch contact met ons op en wij beantwoorden al jouw vragen graag. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 073 80 01 800.

Bekijk ons coaching aanbod

Assessment

Een assessment biedt waardevolle (zelf)kennis om gerichter keuzes te maken voor inzetbaarheid én ontwikkeling.

Meer info

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching om met een personal coach meer uit jezelf te halen en doelen te bereiken.

Meer info

Management coaching

Management coaching om vanuit persoonlijke inzichten en waarden leiding te geven aan mensen in hun werk.

Meer info

Sales coaching

Een sales coach begeleid je bij het succesvol acquireren en met plezier en professioneel topprestaties leveren in sales.

Meer info

Loopbaan coaching

Met een loopbaancoach beter je ambities en drijfveren leren kennen en waar te maken in je werk.

Meer info

Teamcoaching

Meer teamresultaat; elkaar beter zien en begrijpen. Teamcoaching daagt jullie uit!

Meer info