Over IPV

Wie we zijn

IPV Training & Advies is een gespecialiseerd bureau in het ontwikkelen van praktische persoonlijke vaardigheden voor mensen in technische branches. We bieden training, advies en coaching voor prestatieverbetering op persoonlijk- en op teamniveau. Hierbij staat de waarde die bedrijven willen creëren voor hun klanten centraal.

Waarvoor we staan

We helpen bedrijven om hun strategie te laten werken in de praktijk. Samen met hen faciliteren en stimuleren we de vereiste ontwikkeling en het leren van mensen. Dat doen we vanuit de opvatting dat modern vakmanschap vraagt om soft skills op een hoog niveau en leiderschap dat zicht richt op samenwerking en zelfsturing.

Hoe we werken

Onze aanpak kenmerkt zich als praktisch en toepassingsgericht. We spreken de taal en kennen de vraagstukken van de technische branches. In onze aanpak combineren we bijeenkomsten met digitaal leren en coaching. We sturen op direct leerresultaat en op blijvende ontwikkeling op eigen kracht. Ook voor de langere termijn.

Advies op maat

We denken mee en geven passend advies over hoe het leervermogen van je bedrijf en van je medewerkers te versterken.

Neem contact op

Onze kernwaarden

 

Werken bij IPV

Bekijk de vacatures

Certificeringen

NRTO-keurmerk

NRTO-keurmerk

IPV Training & Advies bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders. Meer informatie nrto.nl/keurmerk

Stichting CKB

Stichting CKB

De Stichting Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven (Stichting CKB) beoogt de kwaliteit, veiligheid, milieuzorg en arbeidsomstandigheden te stimuleren en te borgen in de kabelleg-en buizenbranche. IPV biedt CKB gecertificeerde cursussen en trainingen.

Hobeon

Hobeon

IPV is erkend als Examination Centre Certified Executive Engineer Trainer (CEET) door certificeringsorganisatie Hobéon (onderdeel van Kiwa). De certificering CEET yellow level is geldig voor een periode van drie jaar.

CRKBO

CRKBO

In het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. IPV Training & Advies beschikt over een CRKBO-registratie en derhalve is het IPV Training & Advies toegestaan ook zonder BTW haar trainingen en opleidingen te mogen aanbieden.

NRTO-keurmerk

NRTO

NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die u kunt vinden op de website, of klik op deze link NRTO gedragscodes.

MAAK KENNIS MET DE MENSEN VAN IPV

Wij zijn een team van toegewijde mensen die passie hebben voor het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties.

Deborah Schelle - Projectcoördinator

Deborah Schelle
Projectcoördinator

Marielle van Geffen - Service-sales

Marielle van Geffen
Service-sales

Nicole Eggermont - Directeur

Nicole Eggermont
Directeur

Marcel Does - Sr. Consultant

Marcel Does
Sr. Consultant

Han Vossen - Sr. Trainer-coach

Han Vossen
Sr. Trainer-coach

Jan Stoffelsma - Associate Trainer-coach

Jan Stoffelsma
Associate Trainer-coach

Mieke Konings - Associate Trainer

Mieke Konings
Associate Trainer

Yvonne Hens - Associate Trainer

Yvonne Hens
Associate Trainer

Ellis Buis - Associate Schrijftrainer-coach

Ellis Buis
Associate Schrijftrainer-coach

Marion Damgrave - Associate Trainer - coach

Marion Damgrave
Associate Trainer - coach

Ismahane Ben Smaïl - Associate Trainer- coach

Ismahane Ben Smaïl
Associate Trainer- coach

Peter Molenaar - Associate Trainer

Peter Molenaar
Associate Trainer

Harold Tijs - Associate Trainer - coach

Harold Tijs
Associate Trainer - coach

Iena Pol - Associate Trainer - adviseur

Iena Pol
Associate Trainer - adviseur

Henk Linssen - Associate Trainer - adviseur

Henk Linssen
Associate Trainer - adviseur

Jan Willem Hendriks - Associate Trainer

Jan Willem Hendriks
Associate Trainer

Roderik Bender - Associate Coach - trainer

Roderik Bender
Associate Coach - trainer

Emile Verhage - Associate trainer

Emile Verhage
Associate trainer

Marcolien Huybers - Associate Trainer-coach

Marcolien Huybers
Associate Trainer-coach

Ronald Bosma - Associate trainer

Ronald Bosma
Associate trainer

Joost Crasborn - Associate Trainer

Joost Crasborn
Associate Trainer

Jan van Veen - Assiciate Consultant-coach

Jan van Veen
Assiciate Consultant-coach

Ronald Molag - Associate Trainer-adviseur

Ronald Molag
Associate Trainer-adviseur

Samenwerkingspartners IPV

IMK Opleidingen

IMK opleidingen is gespecialiseerd in het trainen van doorgegroeide vakmensen met een hands-on mentaliteit. Zij werken voor het praktische midden- en kleinbedrijven en voor grote, praktisch ingerichte organisaties. IMK opleidingen en IPV Training & Advies vullen elkaar aan en werken derhalve intensief samen. Voor meer informatie klikt hier.

Nederlandse Sales Academie

De Nederlandse Sales Academie is in 2003 opgericht als platform voor specialisten en organisaties om samen te werken aan de ontwikkeling van en innovatie in commerciële training en opleidingen. IPV Training & Advies en De Nederlandse Sales Academie werken samen in de salestrainingen. Voor meer informatie klik hier

aNewSpring

IPV Training & Advies gebruikt het leerplatvorm van aNewSpring leerplatform in vrijwel al haar coaching -, training - en opleidingstrajecten. 

Springest

Bij Springest vind je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Zoek, vergelijk en kies uit 77.000 producten, zoals trainingen, cursussen, opleidingen, webinars, coaches, e-books, incompany trainingen, evenementen en behandelingen. Ook de trainingen en opleidingen van IPV Training & Advies kun je hier vinden. Voor meer info klik op deze link.

ROVC

Verzamelplatform voor opleiders die actief zijn in de technische branche. IPV Training & Advies maakt hier onderdeel van uit. Hier komen trainers van vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling samen. Voor meer info zie ROVC.

Edubookers

IPV Training & Advies maakt onderdeel uit van het platform van  de intermediair Edubookers. Voor meer info zie deze link.

Conclusion

Conclusion Learning Centers biedt alle faciliteiten voor leren als continu proces. Als opleidingsintermediar voor trainingen en cursussen. En als ontwikkelaar van Learning Services en het Learning Management Systeem CLASS. Conclusion maakt in haar dienstverlening ook gebruik van de trainingen en opleidingen van IPV Training & Advies.

Studytube

Studytube biedt bedrijven een compleet leerplatform om opleidingen te vinden, boeken, managen én te volgen. Daarbij maakt zij ook gebruik van de trainingen en opleidingen van IPV Training & Advies. Klik hier voor meer informatie.

Archipel

Archipel biedt een totaalpakket van leerinterventies waarmee ze bedrijven optimaal kunnen ondersteunen en ontzorgen. De trainingen en opleidingen van IPV Training & Advies kunnen gekozen worden bij de invulling van deze pakketten. Klik hier voor meer informatie.