Online trainingen


Online trainingen en cursussen voor het ontwikkelen van praktische persoonlijke vaardigheden. Speciaal voor mensen in technische branches.

Online training praktijkopleider

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je leerlingen/stagiaires effectief kunt coachen, begeleiden en beoordelen. Zo ontwikkelen zij hun vakmanschap en kunnen zij gemotiveerd aan het werk.

Meer info

Online training persoonlijke effectiviteit

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je zelfverzekerder en assertief kunt communiceren in de dagelijkse werkpraktijk met klanten of collega's.

Meer info

Online training projectmanagement

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je jouw project beter kunt overzien en managen. Leer bovendien de onderlinge samenwerking en afstemming te bevorderen.

Meer info

Online training stakeholdermanagement: effectief beïnvloeden

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je meer strategisch en doordacht invloed uit kunt oefenen op jouw stakeholders. Met aandacht voor het resultaat en de relatie.

Meer info

Online training schriftelijke communicatie

Leer online samen met anderen in een virual classroom je schrijfstijl in zakelijke e-mails, offertes, brieven of rapporten verbeteren. Haal meer resultaat met je zakelijke correspondentie.

Meer info

Online training starten met leidinggeven

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je als beginnend leidinggevende kunt werken aan het versterken van je positie en je communicatieve vaardigheden. Vergroot tevens je kennis en inzicht over leiderschap.

Meer info

Online training praktisch leidinggeven

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je medewerkers op de werkvloer effectief instueert, motiveert en ontwikkelt en daarmee de samenwerking bevordert.

Meer info

Online training coachend leidinggeven

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je minder managed en meer coacht met als resultaat dat je de zelfsturing van je medewerkers helpt ontwikkelen.

Meer info

Online training timemanagement

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je doelen en prioriteiten kunt stellen, meer grip kunt krijgen op jouw werkplanning en je werkdag ontspannen en voldaan af kunt sluiten.

Meer info

Online training effectief communiceren

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je persoonlijk, effectief en resultaatgericht kunt communiceren met je gesprekspartners. Open, helder en met plezier.

Meer info

Online training de monteur als ambassadeur

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je als (service)monteur je vaardigheden op het gebied van communicatie, klantgerichtheid en servicedienstverlening kunt verbeteren.

Meer info