Online trainingen


Online trainingen en cursussen voor het ontwikkelen van praktische persoonlijke vaardigheden. Speciaal voor mensen in technische branches.

Online training praktijkopleider

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je leerlingen/stagiaires effectief kunt coachen, begeleiden en beoordelen. Zo ontwikkelen zij hun vakmanschap en kunnen zij gemotiveerd aan het werk.

Meer info

Online training effectief communiceren

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je persoonlijk, effectief en resultaatgericht kunt communiceren met je gesprekspartners. Open, helder en met plezier.

Meer info

Online training starten met leidinggeven

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je als beginnend leidinggevende kunt werken aan het versterken van je positie en je communicatieve vaardigheden. Vergroot tevens je kennis en inzicht over leiderschap.

Meer info

Online training praktisch leidinggeven

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je medewerkers op de werkvloer effectief instueert, motiveert en ontwikkelt en daarmee de samenwerking bevordert.

Meer info

Online training timemanagement

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je doelen en prioriteiten kunt stellen, meer grip kunt krijgen op jouw werkplanning en je werkdag ontspannen en voldaan af kunt sluiten.

Meer info

Online training projectmanagement

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je jouw project beter kunt overzien en managen. Leer bovendien de onderlinge samenwerking en afstemming te bevorderen.

Meer info

Online training schriftelijke communicatie

Leer online samen met anderen in een virual classroom je schrijfstijl in zakelijke e-mails, offertes, brieven of rapporten verbeteren. Haal meer resultaat met je zakelijke correspondentie.

Meer info

Online training de monteur als ambassadeur

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je als (service)monteur je vaardigheden op het gebied van communicatie, klantgerichtheid en servicedienstverlening kunt verbeteren.

Meer info

Online workshop lichaamstaal observeren en interpreteren

Leer online samen met anderen in een virtual classroom bewuster om te gaan met je eigen lichaamstaal en de nonverbale communicatie van je gesprekspartner.

Meer info

Online workshop loslaten en vertrouwen

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je eigenaarschap bij je teamleden kunt versterken en daar zelf goed mee kunt omgaan.

Meer info

Online workshop onderhandelen als een pro

Maak in deze online, interactieve workshop kennis met de basistechnieken, tips en tricks en de succesfactoren van het onderhandelen

Meer info

Online workshop simpel je targets halen

Leer online samen met anderen in een virtual classroom hoe je commerciƫle vaardigheden versterkt die bij je passen en het echte verschil maken.

Meer info