Klantgericht werken

Bekijk al onze trainingen

Advies op maat
Ruim trainingsaanbod
Professioneel en resultaatgericht leren

Door klantgericht te werken, leer je de wensen van jouw klanten te achterhalen en hier op een efficiënte manier op in te spelen. Leer hoe je de service naar de klanten toe voortdurend kunt verbeteren. Door een eenheid in de totale communicatie te creëren, weet de klant precies wat hij van je kan verwachten. Door klantgericht te werken wordt de algehele professionaliteit vergroot.

Leer hoe je op een efficiënte manier klantgericht kunt werken

Bij klantgericht te werk gaan, komt meer kijken dan enkel klanten vriendelijk te woord staan. Naast verbalen communicatie spelen ook de non-verbalen signalen een belangrijke rol. Denk hierbij aan de handgebaren die je maak tijdens het spreken, jouw mimiek en hoe je er tijdens een gesprek bij staat of zit. Al deze factoren spelen een belangrijke rol wanneer je klantgericht te werk gaat. IPV Training & Advies biedt verschillende trainingen aan die je helpen om service- en klantgericht te werken. Kies bijvoorbeeld voor een training klantgericht telefoneren.

Bekijk het trainingsaanbod

Wij bieden verschillende trainingen aan die je helpen om klantgericht te werken. Daarnaast bieden wij verschillende andere trainingen aan. Zo heb je verschillende trainingen op het gebied van klant & servicegericht werken, waaronder de training de technicus als ambassadeur. Heb je vragen over ons aanbod? Of wil je weten hoe je beter klantgericht kunt werken? Wij helpen je graag als je belt naar 073 80 01 800.

Bekijk ons coaching aanbod

Assessment

Een assessment biedt waardevolle (zelf)kennis om gerichter keuzes te maken voor inzetbaarheid én ontwikkeling.

Meer info

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching om met een personal coach meer uit jezelf te halen en doelen te bereiken.

Meer info

Management coaching

Management coaching om vanuit persoonlijke inzichten en waarden leiding te geven aan mensen in hun werk.

Meer info

Sales coaching

Een sales coach begeleid je bij het succesvol acquireren en met plezier en professioneel topprestaties leveren in sales.

Meer info

Loopbaan coaching

Met een loopbaancoach beter je ambities en drijfveren leren kennen en waar te maken in je werk.

Meer info

Teamcoaching

Meer teamresultaat; elkaar beter zien en begrijpen. Teamcoaching daagt jullie uit!

Meer info