IPV Training & Advies en IMK Opleidingen bundelen krachten

Samen sta je sterker: dat is de klinkklare reden voor de samenwerking tussen IMK Opleidingen en IPV Training & Advies. Door dit nieuwe partnerschap hebben de opleiders een nog breder aanbod aan trainingen, opleidingen en coaching voor praktische vakmensen. En: jij krijgt als klant een aantal gratis webinars aangeboden!

"We vullen elkaar fantastisch aan”, aldus Bert Pol (directeur IMK Opleidingen) over de samenwerking. De IPV-aanpak en die van ons kenmerkt zich vooral als praktisch en toepassingsgericht. We spreken de taal en kennen heel goed de vraagstukken van midden- en kleinbedrijven en de technische branches. We zijn ervan overtuigd dat als je voor praktische vakmensen werkt, dit om een eigen stijl en gerichte competenties vraagt om een goede opleider te zijn. Hierin versterken we elkaar dus enorm.”

Continu vernieuwen voor klanten

"Voor ons telt ook de innovatiekracht”, aldus Nicole Eggermont, directeur IPV Training & Advies. “Sinds jaar en dag zijn IMK Opleidingen en wij al elkaars benchmark. Als wij nadenken over nieuwe opleidingen, of een nieuwe website, kijken we eigenlijk altijd al een beetje naar elkaar omdat we ons richten op dezelfde doelgroepen. Door krachten te bundelen hebben we nog meer mogelijkheden om te innoveren. Neem bijvoorbeeld het steeds meer online aanbieden van trainingen, het ontstaan van nieuwe beroepen en de verschuiving naar andere competenties. Dan is innovatiekracht van belang."

Vakmensen opleiden en coachen

Eggermont: “We voelen enorm de energie en het plezier om dit te doen, en ook vertrouwen. We weten zeker dat we iets goeds doen voor de markt. We maken ons hard voor het opleiden en coachen van vakmensen. Door nauw samen te werken hebben we hier nog meer in te bieden.”

Volg een gratis webinar!

Om het partnerschap te vieren en klanten iets aan te bieden vanuit het nieuwe opleidingsaanbod, kun je je nu al aanmelden voor verschillende gratis webinars in februari en maart:

Maak kennis met IMK Opleidingen:

logo IMK
 IMK Opleidingen heeft meer dan 60 trainingen en opleidingen. Het partnerschap met IMK Opleidingen zorgt voor nieuwe cursussen, met name op het gebied van HR en Sales.

Een overzicht van het extra aanbod aan trainingen en opleidingen:

Heb je vragen over onze nieuwe samenwerking? Neem dan contact op met Nicole Eggermont neggermont@ipv.nl of Bert Pol bert@imkopleidingennl