Incompany
In onze projecten hebben we oog voor de business, de werkplek en de leercultuur

Waarom incompany?

Advies en maatwerk voor betere prestaties in je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan brede inzetbaarheid, kostenbewustzijn, communicatie, projectmatig werken en leiderschapsontwikkeling. Uitgangspunt is de performance van jullie bedrijf te verbeteren. Daarbij besteden we veel aandacht aan de borging van de ontwikkeling . Zodat het leren en verbeteren op eigen kracht verder kan gaan! Door deze insteek en de inzet van onze expertise zorgen we ervoor dat je bedrijf op voorsprong komt en blijft.

Visie op ontwikkelen en leren

Wij trainen en coachen vanuit de context van bedrijven en vanuit persoonlijke drijfveren en betrokkenheid van de medewerkers. Samen met de betrokkenen zorgen we voor een (leer)omgeving die leren boeiend, persoonlijk en resultaatgericht maakt. De performance verbetering van de organisatie is daarbij leidend.

Onze aanpak

Wat wil je als organisatie bereiken met een ontwikkeltraject en wat zijn de drijfveren van de medewerkers om zich te ontwikkelen. Dat zijn in de basis onze vertrekpunten bij het opstellen van een maatwerk ontwikkelplan. De programmering en ingrediƫnten zoals inhoud, mix van leer- en werkvormen, bepalen we met elkaar. Het gaat erom dat medewerkers leren en zich blijven ontwikkelen, dat de resultaten zichtbaar zijn in de praktijk en dat je bedrijf en de medewerker klaar zijn voor de toekomst.


Expertisegebieden

Interesse in onze diensten?

Wij zijn altijd bereikbaar

Klantcases