Gesprekken die werken

De workshop ‘Gesprekken die werken, Impact met een goed gesprek’ is voor alle (hr)managers die bezig zijn met de verbetering van gespreksvoering in het werk. De workshop geeft hiervoor concrete handvatten, brengt je op andere gedachten en laat nieuwe invalshoeken zien.

We willen gebruikers van het boek 'Gesprekken die werken' en geïnteresseerden stap voor stap meenemen in mogelijkheden om van een gewoon gesprek een goed gesprek te maken. Je ervaart wat er in gesprekken in split seconds zoal gebeurt, wat effectief is én wat je meer en anders kunt doen.

Deze workshop is een smaakmaker om met het boek ‘Gesprekken die werken’ een persoonlijke vertaalslag naar jouw praktijk en werkomgeving te maken. Om de bestaande gesprekscyclus te verbeteren of inspiratie op te doen voor nieuwe aanpakken en manieren.

Voor wie

Voor iedereen; leidinggevenden, managers, hr managers die van een gewoon gesprek een goed gesprek willen maken. Je wilt zien, horen, proeven en voelen hoe het gesprek voor jou en in jouw werkomgeving anders en beter kan.Of dat nu binnen de bestaande gesprekscyclus is of in een overgangssituatie naar nieuwe soorten of vormen van gesprekken tussen leidinggevenden en medewerkers. Voor iedereen die van ‘Gesprekken die werken’ een persoonlijk werkboek en een vertaalslag naar de praktijk wil maken.

Programma

In deze workshop werken we vanuit het motto; eerst ervaren dan verklaren. Onderwerpen die aan bod komen:

Resultaat

Na deze workshop heb je een flinke dosis energie om gesprekken anders aan te pakken en van de gebaande gesprekspaden af te wijken. Bovendien heb je ontdekt welke onderdelen uit het boek ‘Gesprekken die werken’ voor jou en je werkomgeving interessant zijn en wat er voor jou smaakt naar meer of anders. Je hebt een plezierige, intensieve en beloftevolle middag beleefd.

Workshopbegeleiders

Ineke van den Berg en Tineke Kanters, auteurs van ‘Gesprekken die werken’
Inschrijven voor event

Terug naar event overzicht

Inschrijven voor event