Sales coaching

Sales coaching

Download PDF

Omschrijving

Sales coaching gaat over acquisitie, verkopen en klantrelaties maar ook over je persoonlijke ontwikkeling in het salesvak. Professioneel succesvolle sales is topssport bedrijven. En net als topsporters genieten salesmensen het meest als ze die topprestaties ook daadwerkelijk leveren. Coaching in sales helpt je om stap voor stap je salesprestatie te verbeteren, je motivatie voor het vak verder in te kleuren en je plezier in het persoonlijk contact met klanten te versterken. Sales coaching is een effectieve en plezierige manier om je verkoopsucces te vergroten.

Voor wie

De coaching is voor salesmensen die behoefte hebben aan inzicht in hun functioneren en belemmeringen in hun ontwikkeling aan willen pakken. Je wilt doelgericht werken aan gedragsverandering waardoor je instaat bent om meer uit je verkoopinspanningen te halen. Coaching is ook mogelijk voor een team van verkopers en accountmanagers.

Aanpak

In het intakegesprek verkennen we de vraag en het doel dat je wil bereiken. Desgewenst betrekken we de opdrachtgever hierbij.Op basis van dit gesprek maakt de coach een plan van aanpak en inschatting van uren. Een coachingstraject kan doorgaans in 5 sessies van elk anderhalf uur worden afgerond. De salescoach is een onafhankelijk begeleider waarmee vrij gesproken kan worden over knelpunten en ontwikkelpunten. De salescoach komt zelf ook uit het salesvak en zal op een inspirerende en open manier coachen om je persoonlijke doelen te realiseren. Tussen de sessies zijn er (reflectie)opdrachten en de mogelijkheid om met je coach contact te houden.

Thema's

Informatie en prijs

Gratis oriënterend gesprek

Het succes van coaching hangt sterk af van de wederzijdse beelden en verwachtingen en de klik met de coach. IPV biedt de mogelijkheid om te onderzoeken of een coachingstraject een passende aanpak is. Bel of mail ons voor een kennismakings- of een adviesgesprek.

Praktische informatie

Interesse in onze diensten?

Wij zijn altijd bereikbaar