Management coaching

Management coaching

Download PDF

Omschrijving

Waarom management coaching? Als leidinggevende heb je behoefte aan reflectie; hoe doe ik het, ben ik met de juiste dingen bezig en zijn er alternatieven of heb ik ongemerkt blinde vlekken. Juist in deze tijd is een leidinggevende voortdurend op zoek naar de balans tussen sturen en faciliteren. Management coaching biedt de mogelijkheid om stil te staan bij persoonlijke leiderschapsvragen en geeft inzicht en inspiratie.

Voor wie

Voor teamleiders, leidinggevenden en projectmanagers die dagelijks leiding geven en behoeften hebben aan inzicht in hun functioneren en belemmeringen voor ontwikkeling aan willen pakken.

Aanpak

In het intakegesprek verkennen we de vraag en het doel dat je wil bereiken. Desgewenst betrekken we de opdrachtgever hierbij.Op basis van dit gesprek maakt de coach een plan van aanpak en inschatting van uren.Een coachingstraject kan doorgaans in 5 sessies van elk anderhalf uur worden afgerond.

De coach werkt vooral ontwikkelingsgericht. Afhankelijk van de vraag wordt het accent gelegd op probleemoplossend, reflecterend, confronterend en verschaffen van inzichten. Tussen de sessies zijn er (reflectie)opdrachten en de mogelijkheid om met je coach contact te houden.

Thema's

Informatie en prijs

Gratis oriënterend gesprek

Het succes van coaching hangt sterk af van de wederzijdse beelden en verwachtingen en de klik met de coach. IPV biedt de mogelijkheid om te onderzoeken of een coachingstraject een passende aanpak is. Bel of mail ons voor een kennismakings- of een adviesgesprek.

Praktische informatie

Interesse in onze diensten?

Wij zijn altijd bereikbaar