Loopbaan coaching

Loopbaan coaching

Download PDF

Omschrijving

Waarom een loopbaancoach? In ieders werkzaam leven zijn er momenten van bezinning over wat je wilt in je huidige functie of baan. De aanleiding kan van verschillende aard zijn. Steeds gaat het erom te onderzoeken wie je bent, wat je inspireert en motiveert en hoe je de regie kunt nemen over je ontwikkeling in het werk. De loopbaancoach kan je helpen om te beslissen over de volgende stap in je carrière en hoe je die kunt zetten.

Voor wie

Loopbaan coaching is voor mensen die dreigen vast te lopen in hun huidige functie en voor mensen die zich oriënteren op een mogelijk nieuwe uitdaging of loopbaanstap.

Aanpak

In het intakegesprek verkennen we de vraag en het doel wat je wil bereiken. Desgewenst betrekken we de opdrachtgever hierbij. Op basis van dit gesprek maakt de coach een plan van aanpak en inschatting van uren. In het plan staat op hoofdlijnen langs welke weg en met welke middelen en inspanningen de doelen worden gerealiseerd. Een coachingstraject kan doorgaans in 5 sessies van elk anderhalf uur worden afgerond.

Tussen de sessies zijn er (reflectie)opdrachten en is er de mogelijkheid om contact te houden met de coach.

Thema's

Informatie en prijs

Gratis oriënterend gesprek

Het succes van coaching hangt sterk af van de wederzijdse beelden en verwachtingen en de klik met de coach. IPV biedt de mogelijkheid om te onderzoeken of een coachingstraject een passende aanpak is. Bel of mail ons voor een kennismakings- of een adviesgesprek.

Praktische informatie

Interesse in onze diensten?

Wij zijn altijd bereikbaar